+90 216 594 54 58 / +90 551 65 6 27 98 / +966 55 201 93 08 bilgi@akwaturizm.com
+90 216 594 54 58 / +90 551 65 6 27 98 / +966 55 201 93 08 bilgi@akwaturizm.com

Hakkımızda

Akwa Turizm

Kıymetli niyetlerle çıkılan kutsal yolculuğunuza rehberlik etmek amacı ile, Arapça kuvvet kökeninden gelen “Akwa” ismi ile isimlendirdiğimiz firmamızda, Allah’ın misafirlerine hizmet etmek bizlere nasip oldu. Hamd olsun.

Hac ve umre turlarımızın yanı sıra, düzenlediğimiz diğer yurtdışı turlarımız ile de sizlere hizmet vermeye devam ediyoruz. Ancak her zaman önceliğimiz kutsal topraklar…

Seyyide Hocamızın 20 senelik emeğinin ve aktif tecrübesinin neticesinde kurduğu ve yönettiği Akwa Turizm, yürekten gelen çokça dua ve en samimi duygularla işleyişini sürdürmektedir. 

Kıymetli misafirlerimize bu manevi yolculuklarında, değerli hocalarımız eşliğinde en güzel şekilde rehberlik etmeyi, ibadetlerin doğru şekilde ve samimi duygularla yapılabilmesini, kulluk şuuru ve bilinci ile ziyaretlerin gerçekleştirilmesini sağlamayı amaç edindik.

Kutsal topraklarda bulunduğunuz zamanı en doğru  şekilde değerlendirebilmeniz, bu mübarek mekanları tanıyarak hissetmeniz ve yaşamanızda sizlere rehberlik etmek ilk gayemiz oldu. Bu doğrultuda, en uygun lokasyonlarda ki, en doğru konaklama imkanlarını hizmetinize sunarak, dinlenmiş ve zinde bir şekilde ibadetlerinizi yapabilmeniz için yoğun gayret gösteriyoruz. Böylece kalbinizi tamamen ibadete yoğunlaştırarak, kutsal mekanlarda ki her anınızı en güzel şekilde değerlendirebilmeniz mümkün olacaktır.

Umre turlarımızın yanı sıra düzenlediğimiz Kudüs turlarımızda, ilk kıblemiz kıymetli Mescid-i Aksa’da tarihi adeta anbean yaşamayı, Balkanlar, Bosna, Fas turlarımızda tarihi dokuları, atalarımızın izlerini görmenin gururunu yaşamayı sizlere sunmaktan mutluluk duymaktayız.

Gönülden çalışan ekip arkadaşlarımız, turlarımız boyunca sizlere hem bir rehber, hem de samimi bir yol arkadaşı olarak hizmet vermekten mutluluk duyuyorlar. Ziyaretlerinizden birçok anı, huzur ve gönül hoşnutluğu ile ayrılmanız bizler için en kıymetli armağan olmaktadır.

Akwa Turizm ailesi olarak, tercih etiğiniz turlarımızda seyahatinizin sizlere sıhhat ve afiyet getirmesi temennisi ile huzurlu seyahatler dileriz…

Misyonumuz

Tüm seyahatlerinizde ihtiyacınıza uygun şekilde yanınızda olmak, Hac ve Umre ibadetini Sünnet-i Seniyye’ye uygun olarak layıkıyla yaptırmak.

Vizyonumuz

Gelişen teknolojiyi takip eden, yüksek ilmi değerlere sahip, işinin ehli, yetenekli ve tecrübeli rehberlerimiz ve profesyonel kadromuz ile, samimiyetimizden ödün vermeden, yüksek organize gücü ve insana hizmet anlayışı ile dünya standartlarında bir turizm firması olmak.

Kurucunun Mesajı

İkibinli yılların başlarından itibaren Türkiye’den kafileler ile gidip gelerek başladığımız umre ve hac rehberlik hizmetine, Mekke ve Medine’de ikamet ederek uzun yıllar boyunca devam ettik. Her tür ve seviyeden şirkette görev aldık. Bu mübarek topraklarda Allah’ın misafirlerine O’nun rızasını kazanabilmek için gönülden hizmet ettik. Misafirlerimizin, Mekke-i Mükerreme ve Medine-i Münevvere’de ibadetlerini manen ve maddeten en verimli şekilde yapabilmesi için doğru bilgi ve yönlendirmeler ile yanlarında olduk.

Bunca yılın ardından, siz değerli misafirlerimizin de yoğun taleplerini göz önüne alarak, tecrübelerimizi sizlerle paylaşmak ve en verimli turlar ile daha yakından hizmet verebilmek için kendi şirketimizi kurduk. Ailecek kurduğumuz Akwa Turizm’i kurumsal işbirliklerinin yanısıra, tecrübeli personel ve çok değerli rehberlerden oluşan güçlü bir ekip büyütmeye devam ediyoruz.

Rabbimiz şimdiden tüm ​Hac, Umre, ibadet, taat ve güzel niyetlerimizi kabul eylesin.

Seyyide İncilay Yıldırım

20 Yılı Aşkın Tecrübe

Uzun yıllara dayanan tecrübemiz ile hizmet kalitemizi her geçen gün daha da iyileştirip geliştirmeye devam ediyoruz. Hac ve Umre yolculuklarınızı kusursuzun ötesine taşımak için gayret ediyoruz.

Kurumsal İş Birlikleri

Misafirlerimizin tüm seyahat sürecindeki konforu için dünyanın en iyi havayolu şirketi Türk Hava Yolları ve Mekke ile Medine’de ki en iyi 5 yıldızlı otelleriyle iş birliği yapıyoruz. Tüm transfer hizmetlerinde en modern ve lüks araçları kullanıyoruz.

Gönülden Hizmet

Yıllar içinde verdiğimiz hizmet ile tüm ekibimiz, misafirlerimize adeta birer yol arkadaşı olmuştur. Tecrübemiz ve gönülden verdiğimiz hizmetimizin verdiği manevi güçle, bu çok özel kutsal yolculuklarında, misafirlerimizin taleplerini yerine getirebilmek için her an hazır bekliyoruz.

Kalite

Kalitemizin kanıtını, misafirlerimizin gönüllerindeki huzur ve yüzlerindeki gülümseme olarak görüyoruz. Bu nedenle yorulmadan, hizmette kusur etmeden, hevesle çalışıyoruz.

Rezervasyon Yap

Google Değerlendirme Notu
5.0
81 yoruma göre
×
js_loader